Σχέσεις~Ο Καλύτερος οδηγός!
Καλώς ήλθατε στο E-sxeseis.tk εγγραφείτε κι εσείς τώρα και γράψτε τις δικές σας ιστορίες, συμβουλευτείτε απο τα μέλη μας και διασκεδάστε διαβάζοντας μαντινάδες και ανέκδοτα... Σας περιμένουμε όλους!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Καλώς ήλθατε στο E-sxeseis.tk εγγραφείτε κι εσείς τώρα και γράψτε τις δικές σας ιστορίες, συμβουλευτείτε απο τα μέλη μας και διασκεδάστε διαβάζοντας μαντινάδες και ανέκδοτα... Σας περιμένουμε όλους!
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Visits
kreditkort
Πρόσφατα Θέματα
» νομιζω ερωτευτηκα μεγαλυτερο αντρα
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΠαρ Νοε 28, 2014 1:58 pm από elli96

» Thelw voh8eiaaaa!eimaii germania k dn einai eukolo n gurisw!t mwro m einai ekei k malwnoume sunexeiaaa!
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 28, 2013 10:48 am από ArGy

» Κανόνες επιτραπέζιου ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Δούρειος/ Απορία
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΤετ Νοε 14, 2012 2:44 am από leker

» Τα συμπτώματα κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 5:45 pm από Admin

» Φαντασιώσεις! Τι είναι; Επηρεάζουν τη σχέση σου; Πρέπει τις πεις στον σύντροφό σου;
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 5:44 pm από Admin

» Σε θέλει; Η γλώσσα του σώματος θα σου πει...
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 5:41 pm από Admin

» απογνωση στη σχεση
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΤρι Μαρ 13, 2012 11:46 am από delfinaki

» τα εχει με αλλη αλλα τον θελω
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 8:39 pm από deranged

» ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ- ΧΩΡΙΣΜΟΣ
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΔευ Μαρ 05, 2012 2:12 pm από soulaki

» Παρ ότι είμαι 35 ετών, δεν έχω καθόλου αισθηματικες εμπειρίες
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΤετ Ιαν 25, 2012 7:44 pm από δημητρηςςςςςς

» Ειλικρίνεια ή υποκρισία
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 4:54 pm από Diver-Rider

» αναμεσα σε δυο!!!!
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΤρι Δεκ 27, 2011 2:46 pm από christina.ds

» θεμα ηθικης
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΤρι Δεκ 27, 2011 2:35 pm από christina.ds

» Boitheiaa....!
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 1:21 pm από vas_iliki

» Του γυμνασίου τα σκαλιά
Νιωθω οτι με κοροιδευει Icon_minitimeΤρι Νοε 01, 2011 7:20 pm από Admin

Ψηφοφορία
customer survey
Εορτολόγιο
Ψηφίστε τη σελίδα μας!
Top Greek Sites Enter to Blackstate.gr - Top Sites and Vote for this Site!!! Best Greek Sites

Νιωθω οτι με κοροιδευει

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Νιωθω οτι με κοροιδευει Empty Απ: Νιωθω οτι με κοροιδευει

Δημοσίευση  ΜΕΜΗ Κυρ Αυγ 21, 2011 6:19 pm

l3naki91 eyxaristw για την βοηθεια σ το εκανα τωρα ειμαστε καλυτερα αλλα εχω ενα θεμα ακομα την αδερφη του κ εκεινοσ δεν βλεπει τι κανω σ αυτη την περιπτωση νιωθω οτι μπαινει αναμεσα μασ κ οτι του βαζουν λογια μπορει ομωσ κ να μην ειναι ετσι τι να κανω γ να το ανακαλυψω????εσυ αν επιτρεπετε τι γινοταν με τον δικο σ?

ΜΕΜΗ
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2011
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Νιωθω οτι με κοροιδευει Empty Απ: Νιωθω οτι με κοροιδευει

Δημοσίευση  l3naki91 Δευ Αυγ 01, 2011 6:05 pm

τα ιδια ακριβως τραβουσα και εγω.... ολα ηταν καλα .... αλλα οταν μειναμε μαζι αρχισαν και τελειωσαν ολα.... δεν ειναι ουτε πολυ ουτε λιγο το διαστημα π ειστε μαζι , απλα αρχισε να βαριεται μαλλον , βρες κατι καινουργιο να κανετε μαζι κατι διαφορετικο κατι που δεν εχετε ξανα κανει μαζι .... μιλησε του ανοιχτα για το τι σε πειραζει και δωστου να καταλαβει ποσο πολυ τον αγαπας.... ο καλυτερος τροπος να τα λυσεις ολα αυτα ειναι ο διαλογος.....

l3naki91
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011

Νιωθω οτι με κοροιδευει Empty Νιωθω οτι με κοροιδευει

Δημοσίευση  ΜΕΜΗ Τρι Ιουλ 26, 2011 9:20 pm

Καλησπερα εχω μια σχεση εδω κ 2 χρονια. Εγω ειμαι 18 εκεινος 24 τον γνωρισα οταν ημουν 13 κ εκεινος 18.ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ Κ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ. ειμαστε μαζι επιτελους εδω και 2 χρονια,ειμασταν πολυ καλα αγκαλιες κ λουλουδια ....τωρα προσφατα συγκατοικησαμε για 3 μηνες κ μετα εφυγε πηγε στουσ δικουσ του γιατι εκανε ενα λαθος σοβαρο στην οικογενεια του....μετα απο την μερα που εφυγε η σχεση μας εχει αλλαξει κ ειμαστε συνεχεια χαλια ....Ολο τσακωνομαστε η ολο ειμαστε στην κοντρα ..... νιωθω απαισια γτ δεν φταιω κ τον αγαπω κ εκεινος με πληγωνει με αυτη την συμπεριφορα.... γτ δεν βγαινουμε ποια .... δεν συναντιομαστε οπω παλια ..... του μιλαω συνεχεια κ ηρεμα να καταλαβει οτι ετσι με κανει να ποναω συνεχεια του ΄λεω τα ιδια..... στον ερωτικο τομεα ποια δεν ειμασταν οπωσ πριν εναν γυρο κ αν ...... περναει περισσοτερεσ ωρεσ με τουσ φιλουσ του αλλα δεν λεω τιποτα αφου εκει περναει καλα.....αλλα με ποναει γτ νιωθω μειωνεκτικα κ οτι τον χανω......μειωνεκτικα γ ολα αυτα γτ νιωθω οτι ειμαι βαρετη κ οτι με εχει στο πουθενα γιαυτο κ ολα αυτα κ νιωθω οτι τον χανω γτ δεν ξερω πως να σωσω την σχεση μ..... μ αγαπαει κ το δειχνει αλλα ολα αυτα αναιρουν τα παντα ....δεν θελω να τον χασω απο την ζωη μ ειναι πολυ σημαντικος για μενα ...... δεν αντεχω ποναω πολυ ....φιλους δεν εχω ποια να μιλαω βρηκα αυτη την σελιδα κ θεωρησα οτι σιγουρα θα εχω μια βοηθεια απο σας σας παρακαλω βοηθηστε με

ΜΕΜΗ
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2011
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης