Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Εορτολόγιο
Τι νομίζετε;
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Τι νομίζετε;
Kata ti gnomi mou i tou aresei na se paizei epeidi xerei oti ton goustareis i einai anissoropos allios den eksigite!
mina1990- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
22 είναι και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι ένα παιδί σταθερό και σοβαρό. Δεν είναι κανένα χαζοχαρούμενο που δεν ξέρει τι θέλει..
prasinomata_patra- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2011
poli perierga akougontai etsi opos ta les...ti ilikia einai to paidi?
kampos- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2011
Τι νομίζετε;
Πείτε μου μια γνώμη γιατί θα σκάσω! τον γνώρισα πριν περίπου ένα χρόνο. Μ'άρεσε απ'την πρώτη στιγμή αλλά νομίζοντας ότι είχε σχέση δεν έδειξα τίποτα. Έλα όμως που άρχισε κάποια στιγμή να με πλησιάζει πολύ (και σωματικά και συναισθηματικά), να ρωτάει διαρκώς πράγματα για μένα, να με ρωτάει η κολλητή του αν έχω σχέση κι αν παίζει κάτι στην ζωή μου κλπ.. Μου μπήκαν κάτι ψύλλοι στ'αυτιά αλλά λέω μπα, ιδέα μου θα είναι. Όσο περνούσε ο καιρός παρατηρούσα ότι όλο ερχόταν και με πείραζε και με έπαιρνε αγκαλιά (να σημειωθεί ότι απ'όσο παρατήρησα δεν τα έκανε σε άλλη αυτά!). Τέσπα, τον έπιανα πολλές φορές να καρφώνεται, να κοιτάζει περίεργα, να λέει ότι δεν θέλει να χαθούμε. Μέχρι που επέστρεψε ο καθένας στην πόλη του. Και χάθηκε. Θα το θεωρούσα λήξαν το ζήτημα (μας χωρίζουν και πόσα χλμ) αλλά παρατήρησα ότι αν περνούσε καιρός και δεν τον έπαιρνα τηλ με έπαιρνε η κολλητή του και μου έκανε παράπονα ότι έχω ξεχάσει την παρέα μου και ότι χάνομαι κλπ.. Μυστήρια πράγματα, έλεγα.. Ώσπου, ένα βράδυ το είπα στην κολλητή του ότι "ξέρεις, μ'αρέσει ο τάδε. Έχει κοπέλα; Τι παίζει;" Και μαθαίνω ότι δεν έχει κοπέλα αλλά είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν κάνει συνήθως κινήσεις, δεν θέλει να δείχνεται και ότι δεν συζητάει τα ερωτικά του γενικότερα. Κι αν θέλω, λέει, να κάνω εγώ κάτι. Εγώ δεν έκανα τίποτα, μέχρι που ένα βράδυ με παίρνει η κολλητή του και με ρωτάει αν ακόμα ενδιαφέρομαι. Είπα ναι και μου λέει "Αυτόν τον καιρό έχει κάτι προβλήματα και έχει αφήσει τα ερωτικά του στην άκρη. [Και σκέφτομαι κι εγώ ότι δεν υπάρχει μέλλον, φινίτο] Πάντως, να ξέρεις, συνεχίζει η φίλη, ότι δεν παίζει κάτι άλλο στην ζωή του" Και παθαίνω εγκεφαλικό. Δηλαδή, τι ήταν αυτό; Γκάζι, φρένο;;; Πήγα και τους είδα όλη την παρέα πριν αρκετούς μήνες που είχα χρόνο και χρήμα και η πρώτη του αντίδραση ήταν να με πάρει αγκαλιά, όπως παλιά. Αυτό που μου την δίνει άγρια, είναι ότι οκ, αν δεν με γουστάρει (που είναι και δικαίωμά του!) τουλάχιστον όταν ήμασταν μαζί μου έδειχνε ότι γούσταρε την παρέα μου. Κι όμως, μόλις μπει η απόσταση, εξαφανίζεται. Τι νομίζετε;;
prasinomata_patra- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2011
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Παρ Νοε 28, 2014 1:58 pm από elli96
» Thelw voh8eiaaaa!eimaii germania k dn einai eukolo n gurisw!t mwro m einai ekei k malwnoume sunexeiaaa!
Κυρ Ιουλ 28, 2013 10:48 am από ArGy
» Κανόνες επιτραπέζιου ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Δούρειος/ Απορία
Τετ Νοε 14, 2012 2:44 am από leker
» Τα συμπτώματα κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης
Κυρ Ιουν 10, 2012 5:45 pm από Admin
» Φαντασιώσεις! Τι είναι; Επηρεάζουν τη σχέση σου; Πρέπει τις πεις στον σύντροφό σου;
Κυρ Ιουν 10, 2012 5:44 pm από Admin
» Σε θέλει; Η γλώσσα του σώματος θα σου πει...
Κυρ Ιουν 10, 2012 5:41 pm από Admin
» απογνωση στη σχεση
Τρι Μαρ 13, 2012 11:46 am από delfinaki
» τα εχει με αλλη αλλα τον θελω
Τετ Μαρ 07, 2012 8:39 pm από deranged
» ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ- ΧΩΡΙΣΜΟΣ
Δευ Μαρ 05, 2012 2:12 pm από soulaki
» Παρ ότι είμαι 35 ετών, δεν έχω καθόλου αισθηματικες εμπειρίες
Τετ Ιαν 25, 2012 7:44 pm από δημητρηςςςςςς
» Ειλικρίνεια ή υποκρισία
Δευ Ιαν 16, 2012 4:54 pm από Diver-Rider
» αναμεσα σε δυο!!!!